20 de maig 2020

L’ABIC – Agrupació de Botiguers i Comerciants de Moià crea un sorteig setmanal per incentivar la reobertura dels comerços

maig 20th, 2020 Dídac Garcia


Des de l’associació es vol transmetre un missatge de confiança i tranquil·litat als veïns i veïnes perquè tornin a comprar a les botigues del municipi. Per aquest motiu s’ha creat la campanya “Benvinguts”, un sorteig d’un val de 50€ cada setmana i que tindrà una durada de set. Mariola Vives, presidenta de l’Agrupació de Botiguers i Comerciants de Moià així ho explicava ahir en aquest programa.

Durant aquests dies, l’Agrupació també ha dut a terme una campanya per l’ús de la mascareta i ha deixat l’adopció de mesures de seguretat i higiene a decisió de cada negoci i les seves necessitats. De fet, la presidenta de l’ABIC destaca que ja a la fase 0 molts comerços van posar a disposició dels ciutadans el servei de cita prèvia i que aquest va funcionar correctament. Mariola Vives també ha compartit l’optimisme dels botiguers que han pogut reobrir les persianes del seu negoci.

L’associació de botiguers ha defensat que tots els comerços estan preparats per rebre els clients de forma segura i que ja s’han pres les mesures necessàries. Pel que fa a l’Ajuntament de Moià, el personal municipal ha desinfectat els carrers i els exteriors dels comerços.

20 maig 2020

OnaMoianès