25 de maig 2020

Castellterçol dóna llum verda a les obres de connexió del Bosquet de Can Sedó i l’Escola Ramona Calvet

maig 25th, 2020 Dídac Garcia


L’objectiu dels treballs és dotar d’un segon accés al bosquet quan l’escola estigui tancada i, de la mateixa manera, afegir al centre un espai complementari per fer de pati en horari lectiu. L’inici de les obres està programat per avui mateix i s’estima una durada de tres mesos.

L’actuació s’emmarca dins el compromís que l’Ajuntament va adquirir amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per la reforma de l’Institut de Castellterçol. Per l’execució de l’ampliació del centre existeix un requeriment previ que és, precisament, l’obra que comença avui. En concret, la millora del talús del pati de darrera i la connexió amb el Bosquet de Can Sedó, ampliant així, la zona d’esbarjo.

Pel que fa les afectacions als accessos de l’escola, la porta del carrer Rocacorba estarà tancada. L’entrada es farà per les dues portes que hi ha al carrer Mestre Mercader. D’altre banda, es prohibeix l’aparcament al carrer d’accés per garantir la seguretat dels vianants mentre que el carrer Rocacorba tindrà la circulació restringida a només veïns i vehicles d’emergència i serveis municipals per tal de no entorpir les obres. Es recomana arribar al centre pel passeig de la Riba i a través de les escales situades a la part posterior de l’escola

25 maig 2020

OnaMoianès