26 de maig 2020

Editen un quadern infantil sobre el Moianès amb activitats per conèixer més i millor la comarca

maig 26th, 2020 Dídac Garcia 


La iniciativa neix de la participació de les regidories de Cultura i Educació dels Ajuntaments del Moianès. L’objectiu és proporcionar material a les famílies amb fills per tal que puguin treballar conjuntament. Amb els centres educatius tancats es vol aprofitar aquest confinament per a que els infants puguin ampliar el coneixement que tenen sobre la comarca. El president del Consell Comarcal, Ramon Vilar, explica els motius pels quals s’ha dut a terme el llibret.

El quadern tracta d’una forma lúdica i divertida diferents aspectes del Moianès com són el patrimoni preindustrial, els personatges més il·lustres, la natura, les poblacions, la cultura popular, els productes locals o els recursos turístics més destacats, com per exemple l’Ecomuseu o la Ronda del Moianès.

El llibre d’activitats ja s’ha començat a repartir amb la col·laboració dels deu ajuntaments de la comarca i, en total, es repartiran 1.425 exemplars, un per cada nen i nena d’entre 3 i 12 anys.

La proposta també s’ha fet arribar als diversos centres educatius per tal que tinguin coneixement de les activitats programades al bloc i, si s’escau, mirar de col·laborar per organitzar noves activitats complementàries.

26 maig 2020

OnaMoianès