26 de maig 2020

Segueix en marxa el programa de formacions del Consell en format de videoconferència

maig 26th, 2020 Dídac Garcia 


El Consell Comarcal del Moianès, en coordinació amb el Consorci, ha organitzat un seguit de trobades telemàtiques per a que els habitants de la comarca puguin seguir adoptant eines i aprenentatges. D’aquesta manera, es busca un canal adreçat a persones que es volen reinventar en una etapa de crisi sanitària i econòmica. Els cursos estan oberts a tothom, encara que no siguin pròpiament residents de la comarca. Segons dades del mateix consell, el 15 de maig hi havia un total de 147 persones apuntades, de les quals la gran majoria eren dones. Ramon Vilar, president del Consell Comarcal es mostra satisfet per la participació.

De moment són vuit les accions formatives que s’han proposat. Les diverses videoconferències s’han pensat per atraure públic de diferents sectors i inquietuds. Com a exemple tenim les dues primeres sobre Turisme Esportiu a càrrec d’Agnès Güell i l’acció formativa de Lluís Serra amb el títol “Metamorfosi: la solució a un nou paradigma”. D’altres temes que s’han tractat són sobre habitatge, propostes de bones pràctiques de prevenció en el comerç després de la Covid-19 o també sobre el “Turisme després de la pandèmia”, una xerrada realitzada ahir a càrrec de José Antonio Donaire, geògraf i professor de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona. Una formació online dirigida especialment a regidors del Moianès i empreses del sector.

Finalment, avui hi ha un curs online sobre manipulació d’aliments i un altre sobre comerç. Segons paraules del propi president del Consell Comarcal, Ramon Vilar, “les formacions es seguiran organitzant periòdicament, també durant el mes de juny”.

26 maig 2020

OnaMoianès