27 de maig 2020

Tornen les parades d’alimentació a l’aire lliure a Castellterçol

maig 27th, 2020 Dídac Garcia 


L’objectiu és reprendre l’activitat amb una certa normalitat. Abans de l’arribada del coronavirus, l’horari habitual del mercat era cada dissabte al matí, de vuit a dues del migdia. Per poder tornar a l’activitat el més aviat possible i complir amb les mesures de seguretat i higiene entre comerciants, clients i vianants; l’Ajuntament ha decidit ampliar l’espai i la distribució de les diferents parades.

Així doncs, també hi haurà mercat dijous, o sigui, a partir de demà mateix. El dia està reservat per la parada de peix que estarà al seu lloc habitual de la Plaça Prat de la Riba. En canvi, els dissabtes retornaran la resta de parades d’alimentació però distribuïdes en dues ubicacions: la Plaça Vella i la Plaça Nova. A la Plaça Vella es situarà la parada de les olives i el bacallà, mentre que a la Plaça Nova, també anomenada Plaça Prat de la Riba, hi aniran tres parades de fruita i verdures i, també, les paradetes de caramels, pastes i fruits secs.

Des de l’Ajuntament es fa una crida a la responsabilitat i al sentit comú a tota la població. Per això demanen prendre mesures de seguretat, com mantenir la distància interpersonal de dos metres, portar de manera obligatòria la mascareta, respectar les indicacions del sentit de circulació pels vianants i no manipular ni tocar els productes de les parades.

27 maig 2020

OnaMoianès