18 de set. 2020

Dissenyen mascaretes solidàries per lluitar contra el càncer infantil





setembre 18th, 2020 Dídac Garcia

Cada any, Moià es converteix en l’escenari de la “Xipifesta”, una jornada de festa i activitats que organitza l’ACIM, l’associació que lluita contra el càncer infantil al Moianès. Aquest esdeveniment serveix per recollir donatius i col·laboracions que es destinen a la investigació i cura de la malaltia. Malgrat tot, a causa de la pandèmia del coronavirus, aquest any s’ha suspès la celebració. Això ha fet que l’entitat prengués la decisió de dissenyar i vendre mascaretes solidàries.

Aquestes són fetes de cotó, es poden rentar i són homologades. El color escollit per la mascareta és el negre i porten el logo de l’associació imprès a un costat. Per tal de col·laborar, aquestes ja es poden comprar a diferents establiments de Moià.

Els diners recaptats aniran, íntegrament, al laboratori de recerca del càncer infantil de l’Hospital de Sant Joan de Déu de Barcelona. Segons l’Associació, enguany ja tenen una mica de caixa feta gràcies als diners que es van recaptar amb les representacions dels Pastorets de l’hivern passat a Moià.

18 setembre 2020

OnaMoianès