26 d’ag. 2023

L’equip del Bike Moià s’imposa en una Manbike passada per aigua

La pluja acompanya la vuitantena llarga de ciclistes al circuit del Congost en la prova de l’Esport Ciclista Manresà

Toni Mata i Riu
Manresa | 26·08·23 | 21:52



Ivet Alcaraz, una de les participants en la Manbike EDUARD VEGA

La pols de l’any passat ha estat aigua en la Manbike que ha celebrat avui la 11a edició al Congost organitzada per l’Esport Ciclista Manresà. La prova ha tingut 87 inscrits, repartits en equips d’1, 2 i 3 corredors i en diferents tipus de bicicleta i categories d’edat. La pluja que ja ha començat a caure abans de la sortida s'ha mantingut durant les tres hores que dura aquesta prova de resistència.

El triomf ha estat pel Bike Moià Pro d’Albert Guiteras i Sergi Viñas, un duet de categoria M30 que ha fet 26 voltes al circuit de 3 km de la zona esportiva del Congost. El Collbaix 1 integrat per Fran Montes, Sergi Souto i Jordi Solano ha quedat en segon lloc a 0.917 (primers de categoria Elit) i tercer ha estat l’Hivernalerus de Ricard Planas, Ferran Balcells i Oriol Muxí, a 1.18.490. En categoria femenina s'han imposat Esther Serra, Sandra Sánchez i Anna Salvans, el trio de Bike Moià, amb 20 voltes, seguida de Yolanda Pereira, única ciclista del Navikers Woman, a 4 voltes de distància.

La Manbike s'ha disputat sobre un circuit de 3 km on la pluja ha aplacat la pols que es va aixecar l’any passat. Cada equip de 2 i 3 ciclistes havia de canviar de rellevista a cada volta, fent el canvi de xip a peu parat, davant del seu box, ubicats tots a l’esplanada del pavelló del Nou Congost. Aquest diumenge, a les 10 h, se celebra la Copa Catalunya infantil, al mateix lloc. 

26 agost 2023

Regió7