7 d’oct. 2023

Pasta amb especialització a Moià

El fabricant de pasta de Moià vol obrir nous mercats i treballar en la recerca de nous productes per millorar la competitivitat

Joan Andreu i Jordi Soler, quarta i cinquena generació de La Moianesa | Albert Llimós


Isaac Moreno
07/10/2023
Moià



En el cas de La Moianesa, el programa “Accelera el Creixement” els ha de permetre “reorganitzar l’empresa i fer-la créixer. Hem de replantejar l’estratègia de l’empresa i posar-la al dia”, segons Jordi Soler, gerent de la companyia. “El dia a dia no ens permet seure i pensar i el programa ens obliga a fer-ho”, afirma. El sector de l’alimentació “canvia molt ràpid i el de la pasta seca és molt competitiu”. La companyia es dedica a fer productes “molt especialitzats”, un àmbit “cada cop més competitiu”.
 

El programa “Accelera el creixement” els ha de permetre buscar nous mercats, sempre fora de la gran distribució, “on no podem competir”, i, per exemple, fer créixer el volum d’exportació que ja fan a França. Amb 13 treballadors, La Moianesa factura dos milions d’euros.

7 octubre 2023

el9nou