22 de maig 2020

Moià anuncia que es faran les vint-i-quatrenes Jornades Esportives d’estiu malgrat la crisi sanitària

Moià anuncia que es faran les vint-i-quatrenes Jornades Esportives d’estiu malgrat la crisi sanitària
L’Ajuntament, en col·laboració amb el Consell Esportiu del Bages i la Diputació de Barcelona, ha organitzat un seguit d’activitats lúdico-esportives per infants i joves, des del curs de P5 fins als alumnes de primer d’ESO.
Aquesta serà l’edició número 24 i, pel que sembla, ni l’estat d’alarma actual ni la pandèmia global provocada per la Covid-19 han fet enrere l’execució de l’esdeveniment estiuenc. De fet, tot fa indicar que les jornades començaran en plena fase 3 de desconfinament. Si tot va bé l’activitat es durà a terme del 22 de juny al 31 de juliol.
Malgrat tot, el consistori assegura que les activitats s’organitzaran amb les màximes mesures de seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries. Ferran Tarazona, tècnic del Consell Esportiu del Bages, va anunciar fa uns dies que algunes d’aquestes mesures serien dividir els grups d’infants en més grups de l’habitual o, també, la neteja contínua de les mans i les instal·lacions.
Amb tot plegat, els nens i nenes que s’apuntin podran fer esport tot practicant futbol, bàsquet, bicicleta o tennis, com també gaudir de la piscina o passar-ho bé jugant, fent tallers i anant d’excursió. Les inscripcions ja estan obertes fins el 19 de juny al web del consistori www.moia.cat.

22 maig 2020

OnaMoianès