2 d’oct. 2023

Quatre intoxicats per inhalació de monòxid de carboni a Sant Quirze Safaja

Les quatre persones del municipi moianès van ser traslladades a un centre mèdic per ser atesos arran de l'incident
Els Bombers també van actuar en un pis a la Rasa del Canyet a Berga per una altra fuita

Andrea Izquierdo | @andreaizfu
02·10·23 | 09:59 | Actualitzat a les 10:24




El carrer del Puig Dari de Sant Quirze Safaja GSV


Quatre persones han estat resultat intoxicades per la presència de monòxid de carboni en un habitatge aquest diumenge a la nit Sant Quirze Safaja, al Moianès, segons han explicat fonts dels Bombers. Concretament, els afectats són una família que viu en un habitatge unifamiliar al carrer Puig Dari de la urbanització de Pinars del Badó.


Una dotació de Bombers s'ha desplaçat fins a la casa, havien rebut una alerta d'una possible una fuita de gas. S'han fet lectures i s'ha verificat que hi havia presència de monòxid, per la qual cosa s'ha ventilat el domicili fins que els nivells han desaparegut.


Les quatre persones intoxicades han estat ateses pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i traslladades amb pronòstic menys greu a l'hospital Moisès Broggi. La fuita s'hauria produït per la mala combustió d'un grup electrogen instal·lat a la casa, segons Bombers.

Ensurt a Berga

Poc després de les 12 de la nit els Bombers també van actuar en un pis a la Rasa del Canyet a Berga per una altra fuita. En aquest cas, l'origen ha estat una bombona, segons fonts del cos. No va haver-hi ferits, per la qual cosa Bombers només ha hagut de ventilar el domicili. També va treballar en el servei la Policia Local. 

2 octubre 2023

Regió7