28 de des. 2023

Detenen un home per atemptat contra l'autoritat a Moià

El detingut es va negar a fer-se la prova d'alcoholèmia i va donar cops de puny als agents

Laura Serrat
Manresa | 28·12·23 | 12:46 | Actualitzat a les 13:10





Els Mossos van aturar un conductor que circulava sota els efectes de l'alcohol MOSSOS


Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 24 anys, resident a Moià, per un delicte d'atemptat contra l'autoritat i per negar-se a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia.


Els fets van tenir lloc durant la matinada del 23 de desembre, quan els agents d'una unitat de la policia catalana van observar una furgoneta que circulava a una velocitat extremadament reduïda pel carrer Santa Magdalena en direcció a la plaça Moianès i van aturar-la.

Dins del vehicle, hi havia tres ocupants i els agents es van adonar que la persona que conduïa estava sota els efectes de l'alcohol. Aleshores van decidir fer-li la prova d'alcoholèmia i va donar positiu. Quan els agents li van demanar fer la segona prova, l'home es va posar agressiu i va començar a donar cops de puny als policies. La baralla va provocar diversos hematomes i rescades als agents.

Per aquests fets, va acabar detingut per un delicte d'atemptat contra els agents de l'autoritat i per negar-se a fer la prova d'alcoholèmia i va passar a disposició judicial a Manresa. 

28 desembre 2023

Regió7