3 de juny 2024

Tres bronzes per al judo de casa nostra al Campionat de Catalunya de kyus

 L'Esport7 i el Judo Moià van aconseguir pujar al podi en una prova en què també es van assolir quatre cinquenes posicions

Participants de les nostres comarques en els Campionats de Catalunya de kyus / Esport7

Redacció
Manresa 03 JUN 2024 18:41


Els esportistes del Centre de Tecnificació del Bages i el Moianès van sortir amb tres medalles de bronze i quatre cinquenes posicions dels Campionats de Catalunya de kyus, que es va fer a Barcelona.

Així, Ramon Soler (Judo Moià) va pujar al tercer graó del podi en la categoria de menys de 60 quilos i també ho va fer Joan Morilla (Esport7) en la de menys de 66. En el centre també hi ha adscrit el Tomodachi Terrassa i una de les seves participants, Inés Guerrero, també va ser tercera en menys de 57 quilos.


Participants en el Campionat de Catalunya de kyus / Arxiu particular

L'Esport7 també va aconseguir tres cinquenes posicions. Van ser les de Paula Pérez en menys de 63 quilos, Bilel Boukili, en menys de 81 i Joan Manel Muñoz, en menys de 90. El quart va ser per a Miguel Ángel López, de l'Osona Judo Club i va destacar el setè lloc de Sergi Ferràs en menys de 66.


D'altra banda, el judoka de l'Esport7 i del mateix centre Guillem Lozano ha estat convocat per al Campionat d'Europa cadet que s'ha de disputar el proper 29 de juny a Sofia, la capital de Bulgària.

3 juny 2024

Regió7