26 de juny 2020

S’aplaça el 4t Festival de Titelles del Moianès a finals d’agost i principis de setembre

juny 26th, 2020 Dídac Garcia


Finalment, les dates per organitzar el certamen es preveuen del 27 d’agost al 7 de setembre. Val a dir que les dates previstes eren del 19 de juny al 19 de juliol però el coronavirus ha obligat als organitzadors a canviar els plans inicials.

Els pobles de Moià, Monistrol de Calders, Castellterçol, Castellcir, Calders i Sant Quirze Safaja són 6 dels 10 municipis del Moianès que han confirmat que organitzaran alguns dels actes del Festival de Teatre de Titelles. Un certamen que comptarà enguany amb la col·laboració de més poblacions que mai. D’aquesta manera tindrà lloc l’únic festival del gènere declarat d’àmbit comarcal a tot Catalunya.

El festival que es durà a terme per quart any consecutiu vol convertir-se en una cita anual del millor gènere de teatre i cinema d’animació, tot programant activitats de tota mena relacionades amb les titelles. Dins els actes es podrà trobar exposicions, tallers, conferències, espectacles i material audiovisual. Unes activitats que aniran dirigides a diferents franges d’edat però amb una clara visió d’arribar a tots els públics. També es vol apostar per unes representacions que englobin tan a un públic local com aquell que vingui de fora la comarca.

26 juny 2020

OnaMoianès