31 de març 2021

Un grup de joves presenten l’Esbramec, la primera fira de lleure del Moianès



març 31st, 2021 Dídac Garcia 


De moment, han creat un Verkami amb l’objectiu d’arribar als 6.500 euros.

L’anomenada “primera fira de lleure del Moianès” vol esdevenir un espai per infants i joves de totes les edats, on famílies i grups de la comarca es puguin trobar. L’Esbramec està pensat com una única jornada lúdica amb diversos espais habilitats dins el Parc Municipal Francesc Viñas de Moià. Allà s’hi podran trobar diverses activitats, espectacles i tallers de les 10 del matí a les 8 del vespre. La Fira estarà dividida en quatre espais diferenciats. Un d’ells s’anomena el “mar”, on hi trobarem un racó de contes i diversos tallers. També hi trobarem la “selva”, on hi haurà zones multiesportives i llits elàstics; la “sabana”, un espai divers amb jocs gegants i el “cel”, on es duran a terme tot un seguit d’espectacles musicals i hi haurà un espai per les entitats dedicades al lleure.

Tot això serà possible si s’aconsegueix l’objectiu de 6.500 euros marcat al Verkami. Per arribar a la fita, Gatzara, que és el grup que està darrera la idea, ofereix tot un seguit de recompenses a aquells mecenes que vulguin col·laborar. A hores d’ara duen 33 aportacions i un total de 2.000 euros recollits, el 30% del necessari.

Els organitzadors de l’Esbramec, com dèiem, són Gatzara, un grup de joves de Moià i persones vinculades al municipi que durant anys han format part de la xarxa de lleure del Moianès.

Amb tot, la data prevista per la primera fira de lleure del Moianès és el dissabte 5 de juny de 2021. Tot i això, en cas que no es pogués dur a terme, es passaria a fer el proper 9 d’abril de 2022, per la Setmana Santa de l’any vinent. 

31 març 2021

OnaMoianès