24 d’ag. 2021

Les danses tradicionals tornen a la Festa Major de Castellterçol, que s’acosta al final

Fins ara, el programa festiu ha tingut una bona participació malgrat les restriccions imposades per la pandèmia

Joan Capdevila/Redacció. Castellterçol
24·08·21 | 06:25

L’entrada dels balladors a la plaça, ahir a la tarda | AJ. CASTELLTERÇOL

Castellterçol ha tornat a gaudir enguany de ple de les danses i els balls tradicionals de Festa Major, amb una doble sessió diumenge al matí i ahir a la tarda, després de l’impediment de l’any passat a causa de la pandèmia. Enguany també hi havia restriccions, però la festa ha pogut recuperar una certa normalitat i ha omplert, fins on s’ha pogut, en la majoria d’actes. De fet, el programa continua, tot i que ja enfila la recta final.

Tant la sessió de diumenge com la d’ahir a la tarda, en què es va repetir el pregó i va incloure la dansa de Castellterçol i el ball del Ciri amb balls vuitcentistes, van omplir la plaça Prat de la Riba en una de les activitats més aclamades de la festa. També van ser concorregudes altres propostes com el mateix pregó, els diversos concerts que s’han fet, el bateig dels Bandolers, o el miler de persones que es van aplegar a l’espectacle de foc amb els Diables de Castellterçol, dissabte al vespre.

Entre les propostes que encara es preveuen fins dissabte, hi ha les havaneres i la cercavila nocturna de gegants d’avui, o l’espectacle de’n Peyu, demà. 

 24 agost 2021

Regió7