19 de febr. 2021

Els usuaris valoren positivament l’arrencada del bus a l’Autònoma




febrer 19th, 2021 Dídac Garcia 

Els impulsors de la demanda de la nova línia de bus que connecta el Moianès amb la Universitat Autònoma valoren positivament l’arrencada del servei aquesta setmana.

Aquest servei era una demanda que venia de lluny per diversos sectors d’estudiants de la comarca, així com de formacions de caire polític i juvenil com és el Jovent Republicà del Moianès. Un servei d’autobús que ja és una realitat amb la línia 248 que connecta Moià, Castellterçol, Sant Quirze Safaja i Sant Feliu de Codines amb Bellaterra. Com vam avançar fa uns dies, aquest ja està operatiu tres cops al dia, tant d’anada com de tornada, amb uns horaris que coincideixen amb les entrades i sortides dels alumnes. De fet, els primers usuaris van poder fer ús del servei aquest passat dilluns coincidint amb la represa de les classes presencials. Elsa Maestre, portaveu del Jovent Republicà del Moianès i una de les impulsores de la campanya, valora positivament aquesta nova oferta de transport públic.

Maestre explica que fins ara la connexió amb transport públic entre el Moianès i la universitat Autònoma era gairebé impossible si no es feia amb transport privat. Alhora, també alerta que de moment només els estudiants de primer fan ús del servei ja que la resta continuen fent classes online.

La línia de la C-59 que va cap a l’Autònoma també beneficia als alumnes de pobles més petits del Moianès, com són Collsuspina, Castellcir o l’Estany. Un nou servei que permet als estudiants de la comarca estudiar a la universitat sense haver de marxar a viure a fora. 

19 febrer 2021

OnaMoianès