23 de febr. 2021

Mor als 67 anys la professora i exregidora de Moià Mercè Bigorra

 



febrer 23rd, 2021 Dídac Garcia 


Mercè Bigorra va ser regidora de Cultura i Ensenyament de l’Ajuntament de Moià durant l’anterior legislatura, del 2015 al 2019. Uns anys en que AraMoià, l’actual partit que governa la institució, va governar amb majoria absoluta. Al llarg de la seva vida, va dedicar-se professionalment a l’ensenyament, professió de la qual s’havia jubilat feia poc temps.

Bigorra era una persona molt coneguda a Moià. No només per la seva faceta educativa o política, sinó també per la seva vinculació amb les entitats culturals de la ciutat. Va participar, per exemple, en la redacció de La Tosca i l’Associació Cultural Modilianum. A més, era l’encarregada d’unir l’Ajuntament amb la ràdio municipal.

A través de les xarxes, l’equip de govern l’ha acomiadat definint-la com a “una gran dona que ha dedicat la vida a la seva passió per l’ensenyament” a més de dirigir-se a ella com a “companya i amiga”. Diverses associacions, entitats i representants polítics, així com també els centres educatius de Moià, han aprofitat les xarxes socials per lamentar la pèrdua de la Mercè i acomiadar-se de la seva persona. 

23 febrer 2021

OnaMoianès