9 d’oct. 2024

Pamela Anderson roda una pel·lícula al Moianès amb Callum Turner, Jamie Bell i Elle Fanning

L'actriu de 'Los vigilantes de la playa' encapçala el repartiment de 'Rosebush Pruning', thriller de Netflix que ha escollit una luxosa casa de Castellterçol com a plató


L'actriu Pamela Anderson / EFE / Juan Herrero

Pau Brunet
Manresa 09 D’OCT. 2024 18:26 Actualitzada 09 D’OCT. 2024 18:40


Pamela Anderson, actriu icònica de la dècada dels 90, i una bona colla d'estrelles més són aquests dies a Castellterçol, al cor del Moianès, pel rodatge de Rosebush Pruning, una nova pel·lícula de Netflix. L'escenari escollit com a plató és Casa Kubrick, una mansió luxosa dissenyada per l'arquitecte Robert Terradas ja utilitzada per a altres produccions i amb una gran extensió de terreny.

Segons ha avançat a Instagram Jaume Miranda, creador de continguts, el rodatge va arrencar fa uns dies a Castellterçol i s'allargarà encara unes setmanes. De fet, la casa, que en algunes webs es pot llogar a partir de 1.380 euros la nit, té el cartell de complet fins al dia 31 d'aquest mes d'octubre. Posteriorment, l'equip de rodatge es traslladarà a Barcelona i a Platja d'Aro.


Acompanyen Anderson, famosa pel seu paper a Los vigilantes de la playa, Jamie Bell (l'actor de Billy Elliot i Jumper), Elle Fanning (Maléfica i Super 8), Callum Turner (The Boys in the Boat i Animales fantásticos), Riley Keough (Mad Max: Fury Road i Zola) i Elena Anaya (La piel que habito i Habitación en Roma).

Casa Kubrick / ARXIU PARTICULAR/CasaKubrick.com

Dirigit per Karim Aïnouz, Rosebush Pruning és un thriller que adapta la pel·lícula italiana Las manos en los bolsillos, escrita i dirigida per Marco Bellocchio el 1965. En ella, s'explica el drama d'una família burgesa que viu aïllada i amb un fill gran que prepara un pla per assassinar la seva mare cega i els seus germans, tots ells amb trastorns mentals.

Pamela Anderson segueix ben activa als 57 anys. Fa dues setmanes va ser al Festival de Cinema de Sant Sebastià per presentar la pel·lícula The last showgirl i des de fa uns dies ja està instal·lada a Barcelona. Ella mateixa va publicar el 24 de setembre una foto seva a l'Eixample amb el seu llibre I love you, que sortirà a la venda el 15 d'octubre.

9 octubre 2024

Regió7