23 de febr. 2021

Territori no preveu començar les obres de la C-59 fins el 2022


febrer 23rd, 2021 Dídac Garcia


Això sí, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha inclòs algunes peticions de representants del Moianès pel projecte de reforma de la carretera C-59.

Els treballs que han de servir per millorar la C-59 en el tram que va de Sant Feliu de Codines a Moià hauran d’esperar. Això sí, segons el Departament de Territori, inclourà alguna de les peticions que tant ajuntaments com la plataforma “C-59 Segura” van fer durant l’any passat.

Tot indica que a Castellterçol es construirà una nova rotonda i que es buscarà una solució per frenar l’alta sinistralitat de xocs amb la fauna de la zona. Així ho ha anunciat el Departament de Territori en una reunió de seguiment amb el Consell Comarcal del Moianès i els pobles de la comarca afectats per les obres. Ramon Vilar, president del Consell Comarcal donava detalls d’aquesta trobada telemàtica.

Des del propi Consell Comarcal i els ajuntaments que es beneficiaran de les millores, s’ha comunicat que aquesta reforma ha de suposar un primer pas, ja que la carretera necessita una millora més àmplia. En concret, Ramon Vilar es refereix al tram que va de Moià fins a la C-25.

Finalment, les obres anunciades pel juny de l’any passat es troben en fase de redacció del projecte. La previsió és que a la tardor entrin en fase de licitació i que les obres es duguin a terme a inicis del 2022.

23 febrer 2021

OnaMoianès